Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

23. 02. 2017. 22:34 >> 22:28

POBJEDA BARSELONE

Bogdanović presudio Olimpijakosu

Košarkaši Fenerbahčea pobijedili su večeras na svom terenu ekipu Olimpijakosa sa 67:64 u 23. kolu Evrolige.

Turska ekipa sada ima skor od 15 pobjeda i osam poraza i četvrta je na tabeli, dok je Olimpijakos upisao sedmi poraz i treći je na tabeli Evrolige.

Ekipu Željka Obradovića je do pobjede vodio srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je postigao 27 poena. Bogdanovića je najbolje pratio Luiđi Datome sa 17 poena, dok su svi ostali igrači imali jednocifren učinak.

U redovima Olimpijakosa najbolji je bio Erik Grin sa 17 poena.

Košarkaši Barselone pobijedili su u gostima ekipu Armanija 83:78.

Barselona je stigla do devete pobjede u Evroligi i sada je na 11. mjestu na tabeli, dok je Armani na 15. poziciji sa skorom od sedam pobjeda i 16 poraza.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio je Ante Tomić sa 19 poena, Peteri Koponen je dodao 16, a Aleksandr Vazenkov 13 poena.

U redovima Armanija najbolji je bio Avudu Abas sa 14 poena, dok je Andera Ćićarini postigao 11.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније