Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

27. 02. 2017. 18:58   >>  18:32

ZVANIČNO

Bruklin se odrekao Luisa Skole

Član NBA lige Bruklin odrekao se danas iskusnog argentinskog košarkaša Luisa Skole, sa kojim je raskinut ugovor.

"Smatramo da je Skola zaslužio priliku da doprinese nekom timu u plej-ofu", obrazložio je odluku generalni menadžer kluba iz Njujorka Šon Marks.

S obzirom na to da ga se Bruklin odrekao prije 1. marta, 36-godišnji Skola će imati mogućnost da potpiše ugovor sa nekim drugim timom i bude u sastavu za plej-of NBA lige.

Skola je ove sezone u 36 utakmica prosječno bilježio 5,1 poen i imao 3,9 skokova, ali je ispao iz tima jer je Bruklin odlučio da pruži šansu mlađim igračima.

Argentinski centar je tokom 10 godina duge NBA karijere prosječno davao 12 poena za pet klubova, a sa reprezentacijom svoje zemlje je osvojio zlatnu olimpijsku medalju 2004. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније