Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

27. 02. 2017. 19:50   >>  19:26

ABA LIGA

Zvezda rutinski savladala Olimpiju

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su danas Olimpiju u Beogradu sa 88:67 (36:22, 16:12, 22:15, 11:18), u 24. kolu Jadranske lige.

Crveno-bijeli su bez problema zabilježili 23. pobjedu u regionalnom takmičenju, iako je trener Dejan Radonjić odmarao Stefana Jovića i Marka Gudurića, a nije mogao da računa i na od ranije povrijeđenog Nemanju Dangubića.

Zvezda je na početku povela sa 12:0, poslije čega je samo povećavala prednost i rutinski privela utakmicu kraju. Najveća prednost je bila 30 poena.

Svi igrači Zvezde koji su igrali su postizali poene. Najefikasniji je bio Petar Rakićević sa 14, Nejt Volters je postigao 12, Milko Bjelica i Boriša Simanić po 11, a Branko Lazić i Čarls Dženkins po osam.

Olimpija je izgubila 14. put ove sezone u Jadranskoj ligi, a u porazu od Zvezde se istakao centar Nikola Janković sa 16 poena.

Utakmica nije imala rezultatski značaj, zbog čega je posjeta u hali "Aleksandar Nikolić" bila skromna. Pratilo je oko hiljadu i po gledalaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније