Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 06. 2013. 14:42 >> 14:44

SADA I ZVANIČNO

Džejson Kid na klupi Netsa

NBA tim Bruklin Netsi objavili su da su za novog trenera postavili legendarnog plejmejkera Džejsona Kida, koji je potpipsao ugovor na tri godine.

Kao što je ranije najavljivano, Kid je nakon povlačenja sa parketa, prešao u trenere.

"Ovo je nevjerovatna prilika koju sam dobio, ovo je uloga za koju sam učio tokom igračkih dana. Šampionske ekipe se stvaraju tako da budu spremne na sve, da igraju nesebično i ja ću tako trenirati moju ekipu. Uzbuđen sam zbog naredne faze u mojoj karijeri", rekao je 40-godišnji Kid.

Zbog svog neiskustva u trenerskom poslu, Kid je predložio da zajedno na klupi s njim budu iskusni stručnjaci, uključujući 42-godišnjeg Lorensa Frenka, bivšeg trenera Netsa.

Kid, koji je posljednju sezonu za Njujork Nikse, povukao se prošle nedjelje nakon 19 sezona u NBA ligi. Za Netse, koji su tada nastupali u Nju Džersiju, igrao je šest i po godina i predvodio ih do dva uzastopna finala lige 2002. i 2003. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније