Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta, Mina, RTCG ]

18. 03. 2017. 14:59 >> 14:35
1

"PLEJ-OF DRUGA PRIČA"

Zuros: Bićemo teški protivnici

Bićemo teški protivnici Crvenoj zvezdi, jer vjerujemo da možemo da se borimo do kraja, ocijenio je trener Budućnosti, Ilijas Zuros, uoči sjutrašnjeg početka plej-of serija ABA lige.

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Beogradu sa Crvenom zvezdom prvu utakmicu polufinala plej-ofa regionalne ABA lige.

Beogradski tim, koji brani trofej, dobio je oba međusobna duela ove sezone, a ligaški dio završio je sa 25 pobjeda i jednim porazom.

Crnogorski prvak prvi dio regionalnog takmičenja završio je kao četvrtoplasirani sa 18 pobjeda i osam poraza.

Zuros je čestitao Zvezdi na odličnoj sezoni i uspjesima u Euroligi.

"Plej-of je druga priča. Jedan tim ide u finale. Pokušaćemo da igramo dobro. Poštujemo ih mnogo, znamo da igraju dobro, ali daćemo sve od sebe. Bićemo im teški protivnici, jer verujemo da možemo da se borimo do kraja", rekao je Zuros.

Kapiten Budućnosti, Suad Šehović rekao je da je dužnost ekipe da seriju učini što zanimljivijom.

"Došao je trenutak za koji smo se borili i spremali cijele sezone. Protivnik je jedan od najboljih timova u Evropi, a naša dužnost je da duel učinimo što zanimljivijim i da se na najbolji način predstavimo", rekao je Šehović.

Trener košarkaša Crvene zvezde, Dejan Radonjić rekao je da je predstojeća utakmica protiv Budućnosti u plej-ofu ABA lige najvažnija za njegov tim u sezoni.

"U prvom dijelu takmičenja smo uradili šta nam je bio cilj, a to je prvo mjesto i prednost domaćeg terena. To znači da sad treba to da iskoristimo i da damo sve od sebe da u plej-of seriju uđemo na kvalitetan način i da počnemo u pozitivnom ambijentu", rekao je Radonjić.

Zvezda je pobijedila u Milanu i tako ostala u trci za drugu fazu Eurolige, a Radonjić je kazao da je raspored jako težak, pošto će ekipa između dva duela sa Budućnošću u plej-ofu ABA lige igrati kod kuće protiv Olimpijakosa i u gostima protiv Barselone.

"Imamo iskustvo koje ćemo probati da iskoristimo. Budućnost je u ovom trenutku veoma dobra, što je pokazala u posljednjem kolu protiv nas. Jasno je da se tim digao i da je u odličnom statusu, imaju iskustvo i kvalitet na svim pozicijama. Vidjećemo poslije večerašnjeg treninga koliko je meč u Milanu uticao na našu igru. Svi igrači su spremni", zaključio je Radonjić.

Duel u Bogradu počeće u 19 sati. Revanš je na programu 28. marta u Podgorici, a eventualna majstorica 4. aprila u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније