Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila: M.M.Lj. [ B92 ]

26. 03. 2017. 10:43   >>  10:20

NBA LIGA

Portland savladao Minesotu

Košarkaši Portland nastavili su da prate Denver Nagetse u borbi za osmo mjesto Zapadne konferencije, koje vodi u plej-of.

 

Trejl Blejzersi su su noći između subote i nedjelje savladali Minesotu, rezultatom 112:100.

Domaćin je od samog starta preuzeo kontrolu, vremenom povećavao razliku, koja je pred posljednjih 12 minuta iznosila 20 poena. Timbervulvsi su uspjeli da je ublaže, ali nedovoljno za bilo šta osim izbegavanja katastrofe.

Ovim trijumfom Portland je zadržao korak za osmoplasiranim Denverom na tabeli Zapada nalazi se na devetom mjestu skorom 34-38, odnosno jednom pobjedom manje i jednim porazom više od Nagetsa.

Kod pobjednika Si Džej Mekalum je bio najefikasniji sa 32 poena i po 4 skoka i asistencije, Demijen Lilard je postigao 21, dok je Jusuf Nurkić bio na pragu dabl-dabla, sa 14 poena i 9 uhvaćenih lopti.

Na drugoj strani Endru Vigins je postigao 20 poena, Kris Dan 17, dok su Riki Rubio i Karl-Entoni Tauns dodali po 16.

Do kraja regularnog dijela u NBA ligi ostalo je još 10 utakmica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније