Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

28. 03. 2017. 22:37   >>  22:11 5

ZUROS PREZADOVOLJAN

Pokazali smo karakter, borićemo se do kraja

Trener Budućnost Volija Ilijas Zuros ocijenio je da su srce i karakter njegovih igrača presudili u večerašnjem meču.

Budućnost je savladala Crvenu zvezdu 66:57 u drugom meču polufinala plej-ofa ABA lige.

"Česittam mojim igračima, zaslužili su pobjedu, igrali su srcem. Pokazali su da je Budućnost živa. To je ono što ja volim, što sam želio. Pokazali smo karakter. Hvala navijačima na podršci. Nećemo da se predamo u trećem meču, borićemo se do kraja", rekao je Zuros.

Boris Savović je istakao da je ekipa svih 40 minuta igrala na visokom nivou, te da su greške smanjili na minimum...

"Hvala navijačima, svi znamo koliko nam znači njihova podrška. Odigrali smo na visokom nivou svih 40 minuta, nijesmo pravili greške, "sjekli" smo njihovu igru. Ostvarili smo veliki rezultat. U ovakvom ritmu moramo da odigramo i u Beogradu. Idemo tamo sa velikim srcem, da se borimo, pa ćemo da vidimo šta će da se dogodi", kazao je Savović.

Na drugoj strani trener Zvezde Dejan Radonjić je istakao da je umor učinio svoje, te da njegov tim zbog toga nije uspio da uhvati dobar ritam...

"Čestitke Budućnosti na pobjedi i na dobroj igri. Od samog starta se vidjelo da postoji razlika u energiji, trčanju... Nijesmo uspjeli da uhvatimo dobar ritam, bilo je dosta dekoncentracije. Imamo ogromnu potrošnju. To je večeras bilo evidentno. Već za dva dana igramo protiv Uniksa u Evroligi, potom slijedi revanš protiv Budućnosti i borba za ulazak u finale. Pokušaćemo da se što bolje spremimo za majstoricu", rekao je Radonjić.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније