Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

29. 03. 2017. 12:41 >> 15:45
1

ZVEZDA - BUDUĆNOST

Majstorica u Areni ili Železniku

Košarkaši Budućnosti savladali su sinoć Crvenu zvezdu 63:57 u "Morači" i izborili "majstoricu" u polufinalu ABA lige, 4. aprila u Beogradu.

Nakon majstorice u Beogradu će se znati ko će se boriti za trofej.

Međutim, taj duel se neće odigrati u dvorani "Pionir" koja je zauzeta zbog Dejvis Kup susreta u kome se sastaju najbolji teniseri Srbije i Španije.

Zvezda je ranije ovakve probleme rješavala tako što bi igrala u hali FMP-a u Železniku, a jednom prošle godine je igrala i u Vršcu.

U Zvezdi se još uvek nijesu oglasili, ali srpski mediji pišu da je realnije da se majstorica odigra u Železniku, nego u Kombank Areni ili dvorani "Ranko Žeravica" na Novom Beogradu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније