Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

09. 02. 2013. 23:12   >>  23:11

BEZ NEIZVJESNOSTI

Kup Kralja: Finale Barselona - Valensija

Košarkaši Barselone pobijedili su domaćina Kahu Laboral sa 80:69 u polufinalu Kupa Kralja.

Katalonci, koji su se na završni turnir plasirali kao osmi u ENDESA ligi, meč su prelomili serijom 16-0 početkom posljednje četvrtine.


U tom periodu odlični su bili Huan Karlos Navaro i Erazem Lorbek, a kao džoker se pojavio Rabaseda i Barsa je povela 69:57, pa je meč tada riješen.

Huan Karlos Navaro predvodio je Barselonu sa 20 poena (6-11 iz igre), Erazem Lorbek imao je 12 poena i 6 skokova, Ante Tomić upisao je 9 poena i 10 skokova, dok je Marselinjo Uertas, uz 4 poena, ostvario i 9 asistencija.

Najefikasniji u timu iz Vitorije bio je Maćiej Lampe sa 15 poena (6-15 iz igre, 5sk), po 11 poena ubacili su Noćioni, Plajs i Urtel.

U drugom polufinalu, Valensija je već do poluvremena slomila otpor Gran Kanarije, jer je stekla 17 poena prednosti (39:22). Izabranici Velimira Perasovića, u nastavku su rutinski sačuvali stečenu prednost, sve do konačnih - 83:72

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније