Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

03. 04. 2017. 19:47   >>  20:37 4

UOČI MAJSTORICE

Ilić: Zvezda pod većim pritiskom

Krilni košarkaš podgoričke Budućnosti, Aleksa Ilić, ocijenio je da će Crvena zvezda biti pod većim pritiskom u majstorici za finale ABA lige. Utakmicu možete pratiti na TVCG 2.

Treći, odlučujući meč polufinala plej-ofa ABA lige između košarkaša Crvene zvezde i podgoričke Budućnosti igraće se sjutra u dvorani FMP-a u Železniku.

"Očekuje nas izuetno težak meč u Beogradu. Situacija će biti potpuno drugačija u odnosu na drugi meč serije koji smo odigrali u Podgorici. Zvezda će imati veliku podršku navijača", rekao je Ilić za Sport klub.

Ilić je ocijenio da je Zvezda pod većim pritiskom.

"Značaj utakmice za Zvezdu je ogroman jer jedino pobjedom ostaju u trci za realizaciju primarnog cilja u sezoni, a to je osvajanje ABA lige i ponovni plasman u Euroligu. Sigurno će biti pod većim pritiskom u odnosu na nas", smatra Ilić.

Mladi i talentovani košarkaš "plavih" je poručio da se u Beograd ne putuje sa bijelom zastavom.

"Stepen agresivnosti kada je odbrana u pitanju će biti na daleko većem nivou nego što je to bio slučaj u Podgorici. Međutim, mi ne putujemo u Beograd sa bijelom zastavom, naprotiv. Borićemo se do posljednjih atoma snage, a da li će to biti dovoljno da napravimo veliko iznenađenje, ostaje da se vidi", naglasio je Ilić.

Utakmica počinje u 19 sati, a pobjednik duela plasiraće se u finale ABA lige u kom će igrati protiv Cedevite koja je u polufinalu bila bolja od Partizana.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније