Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

17. 06. 2013. 08:40   >>  09:54

NBA FINALE

VIDEO: San Antonio na korak od titule

Samo još jedna pobjeda dijelio San Antonio od šampionskog prstena. Sparsi su savladali Majami na svom parketu 114:104, zahvaljujući sjajnom šutu i sada vode 3:2 u velikom finalu.

Ovog puta, najzaslužniji za pobjedu bio je Manu Đinobili, koji je pogađao u momentima kada je to najvše trebalo. Argentinac nije odskakao u prošlim utakmicama, u prvom planu su bili Parker, Dankan, Deni Grin...

Đinobili, koji je kazao da ga je boljelo što nije mao nikakav uticaj na dosadašnji tok serije, ubacio je 24 poena, Parker je bio najefikasniji sa 26, Dankan je postigao 17 uz 12 skokova, Grin je sa šest trojki stigao do 24 poena, pa se stiče utisak da Teksašani imaju više raspoloženih igrača od aktuelnog šampiona.

S druge strane, Lebron ovog puta nije imao pravu podršku saigrača. On i Vejd su ubacili po 25 poena, Boš je dodao 16, Rej Alen je postigao četiri trojke, ali Spursi su bili raspoloženiji, tako da povratka u meč nije bilo.

Ipak, očekuje nas šesti meč u utorak, kada će Majami imati šansu da izbori majstoricu. Tradicija je na strani Sparsa, oni su osvojili četiri titule u Dankanovoj eri, uvijek su dobijali peti meč u finalu. Takođe u istoriji velikih finala, tim koj slavi u petom meču u četiri od pet slučajeva osvaja titulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније