Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: S.V. [ Beta ]

21. 04. 2017. 22:26   >>  21:59

EVROLIGA

Efes izjednačio protiv Olimpijakosa

Košarkaši Efesa izjednačili su na 1:1 protiv Olimpijakosa u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige, pošto su večeras u Pireju u drugoj utakmici trijumfovali sa 73:71 (23:22, 14:22, 14:10, 22:17).

Efes je do trijumfa predvodio Brajant Danston sa 16 poena, pet asistencija i četiri skoka, dok je Tajler Hanikat dodao 15.

U ekipi Olimpijakosa istakli su se Vasilis Spanulis i Jorgos Printezis sa po 20 poena, dok je Erik Grin ubacio 10.

Efes je u večerašnjem meču pružio znatno veći otpor nego prije dva dana takođe u Pierju, kada je Olimpijakos ubjedljivo trijumfovao sa 87:72.

Turski tim je u drugom poluvremenu konstantno bio u zaostatku, a na četiri minuta do kraja gubili su sa 58:65, ali su serijom 8:0 preokrenuli i meč uveli u neizvjesnu završnicu. Odlučujuće poene za trijumf postigao je Aleks Kirk 48 sekundi prije kraja.

Olimpijakos je imao dva napada da dođe do izjednačenja ili preokreta, ali prvo Kostas Papanikolau nije bio precizan za tri, a potom i Grin u posljednjim sekundama meča.

Treći meč igraće se za pet dana u Istanbulu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније