Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R.

22. 04. 2017. 16:35   >>  23. 04. 2017. 08:44

OZVANIČENO

EP i SP na TVCG do 2021.

Televizija Crne Gore prenosiće evropska i svjetska košarkaška prvenstva u muškoj i ženskoj konkurenciji od ove do 2021. godine.

Predstavnik Fibe Evropa Džered Geret kazao je da je Crna Gora prava košarkaška zemlja, te da imamo veliku kulturu u tom sportu.

"Veoma ste visoki, predisponirani za košarku, kada bi samo mi na Novom Zelandu bili takvi. Svakako imate velike šanse da napravite uspjeh i na ženskom prvenstvu koje uskoro počinje za dva mjeseca. Želim vam mnogo sreće u Rumuniji, da se vidimo potom u Istanbulu, kada bude u septembru muško prvenstvo Evrope. Takođe da budete sjajni organizatori šampionata do 16 godina ovdje kod vas", rekao je on.

Urednik Sportskog programa TVCG Đorđije Kustudić je istakao da ga posebno raduje da ćemo ove godine imati pravo ljeto košarke.

"Dva evropska šampionata - prvo u Češkoj za dame, gdje će učestvovati naša reprezentacija s ozbiljnim takmičarskim ambicijama, zatim muški Eurobasket krajem avgusta do sredine septembra, gdje će naša reprezentacija igrati u početnoj fazi u grupi u Rumuniji", objasnio je on.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније