Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Beta ]

25. 04. 2017. 09:48   >>  09:21

NBA PLEJ-OF

"Ratnici" počistili Portland

Košarkaši Golden Stejta plasirali su se u polufinale plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi, pošto su noćas u četvrtoj utakmici pobijedili Portland sa 128:103.

Voriorsi su tako sa 4:0 u pobjedama eliminisali Portland, a u polufinalu će igrati protiv pobjednika duela Jute i Los Anđeles Klipersa. U tom duelu rezultat je 2:2.

Golden Stejt je do pobjede predvodio Stefen Kari sa 37 poena, sedam skokova, osam asistencija i dvije ukradene lopte. Drejmond Grin u pobjedi je učestvovao sa 21 poenom, šest skokova i četiri asistencije, a Klej Tompson sa 18 poena. Zaza Pačulija dodao je 11 poena, a Kevin Durent 10.

U ekipi Portlanda najefikasniji je bio Demjan Lilard sa 34 poena i šest asistencija, dok je dobru partiju prikazao i Al Faruk Aminu sa 25 poena i sedam skokova.

Košarkaši Toronta poveli su sa 3:2 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su pobijedili Milvoki sa 118:93. Šestorica igrača u ekipi Toronta postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji bio je Norm Pauel sa 25 poena. Serž Ibaka postigao je 19 poena uz šest skokova, Demar Derozan 18, a Kajl Lori dodao je 16 poena i 10 asistencija.

Najboli u Milvokiju bio je Janis Adetokunbo sa 30 poena i devet skokova, Malkolm Brogdon postigao je 19, a Greg Monro 11 poena.

Naredna utakmica igraće se u četvrtak, a domaćin će biti Milvoki. Pobjednik tog duela igraće u polufinalu protiv aktuelnog šampiona Klivlenda, koji je sa 4:0 izbacio Indijanu.

Košarkaši Atlante izjednačili su na 2:2 u prvom kolu plej-ofa Istočne konferencije, pošto su pobijedili Vašington sa 111:101. Sedmorica igrača Atlante postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Pol Milsap sa 19 poena, devet skokova, sedam asistencija i dvije ukradene lopte. Denis Šroder postigao je 18 poena, a Dvajt Hauard 16 poena uz 15 skokova.

U ekipi iz Vašingtona najbolji je bio Bredli Bil sa 32 poena, dok je Džon Vol postigao 22 poena uz 10 asistencija.

Naredna peta utmica igraće se u srijedu u Vašingtonu. Pobjednik tog duela igraće u polufinalu protiv pobjednika duela Bostona i Čikaga.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније