Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

20. 06. 2013. 15:56   >>  15:56

NOVI PEH

Španija bez Navara na EP

Kapiten Barselone i Španske reprezentacije Huan Karlos Navaro neće braniti boje svoje reprezentacije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Sloveniji, objavljeno je na zvaničnom sajtu španske košarkaške federacije.

Navaro je kazao da mu je potreban odmor, jer je iscrpljen od naporne takmičarske sezone.

"Sigurno je da ću ovoga ljeta izostati iz nacionalnog tima. Bila je ovo teška sezona za Barselonu i za mene lično. Potreban mi je odmor i oporavak za sljedeću sezonu", rekao je Navaro.

Navarov klub, Barselona, poražena je u finalu španske ACB lige od Real Madrida.

On je treći španski reprezentativac koji će izostati sa EP. Prije njega učešće su otkazali NBA igrači, braća Pau i Mark Gasol.

(Mina)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније