Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ sportklub.rs ]

06. 06. 2017. 21:39 >> 21:16

I VIŠE NOVCA

ABA sa tri tima u Eurokupu

Regionalna ABA liga sljedeće sezone u Eurokupu će imati tri predstavnika, a kako su najavili organizatori klubovima je obezbijeđena i veća zarada od učešća i TV prava.

Dakle, Partizan, Cedevita i Budućnost će u drugom po jačini klupsko takmičenje u Evropi, a pored ABA tri predstavika će imati još Rusija (VTB liga) i Španija. Po dva mjesta rezervisana su za Francusku, Njemačku, Italiju i Tursku, dok će po jedan klub imati Grčka, Izrael, Litvanija i Poljska.

Tri specijalne pozivnice će biti uručene naknadno.

Kako je saopšteno Eurokup će i u sezoni 2017/18. imati 24 ekipe i sistem takmičenja se neće mijenjati u odnosu na prethodni ciklus.

Dobra vijest za učesnike ovog takmičenja je i da će Eurokup sljedeće sezone imati veći budžet koji će klubovima garantovati bolju zaradu i od učešća i od televizijskih prava.

Osvajač Eurokupa obezbijediće mjesto u Euroligi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније