Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B.V.

13. 06. 2017. 15:44   >>  20:21

BOKAN ZA TVCG

Džikić još nije potpisao, postoji i druga opcija

Aleksandar Džikić još nije potpisao za Budućnost, saopštio je predsjednik podgoričkog kluba, Dragan Bokan.

 

"Mogu da potvrdim da smo zainteresovani da dovedemo Džikića. Kontaktirali smo njegovog menadžera, Miodraga Ražnatovića, prije 15 dana, ali Džikić nije želio da priča na tu temu dok god ima ugovor s Partizanom i dok ne završi sezonu", kazao je Bokan za TVCG.

Bokan je kazao da s Ražnatovićem razgovara i o dolasku drugog trenera, ukoliko se ne dogovore s Džikićem.

“Svakodnevno radimo, do kraja ove sedmice ili početkom sljedeće znaćemo više detalja. KK Budućnost će dovođenjem novog trenera obezbijediti kontinuitet i kompletnu vertikalu kada je riječ o organizaciji kluba. Želja nam je da rad s mlađim selekcijama bude na većem nivou nego što je bio u protekloj sezoni”, naveo je predsjednik "plavih".

Govoreći o eventualnim pojačanjima, Bokan je rekao da mu ne pada na pamet da dovodi igrače prije novog trenera.

“Cilj nam je da dovedemo najbolje crnogorske igrače koje možemo uklopiti u naš budžet. Što se tiče Nikole Ivanovića, Danila Nikolića i još nekih, naravno da smo zainteresovani,ali prvo trener pa pojačanja”, poručio je Bokan.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније