Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

17. 06. 2017. 09:45   >>  09:27

SREĆAN U MOSKVI

Hajns produžio ugovor sa CSKA

Košarkaš moskovskog CSKA Karl Hajns potpisao je danas novi, dvogodišnji ugovor sa tim ruskim klubom.

"Zaista sam srećan što ostajem u klubu još dvije sezone. Tokom prethodnih godina Moskva je za mene i moju porodicu postala druga kuća. Radujem se nastavku istorijskog uspjeha koji je klub imao, radu sa saigračima i trenerima i osvajanju novih trofeja", rekao je Hajns za sajt kluba.

Hanjs je u CSKA došao 2013. godine iz Olimpijakosa. On je za moskovski tim do sada odigrao 260 utakmica i prosječno je bilježio 7,7 poena i 4,1 skok.

"Kajl je dio CSKA, igrač koji je igrao i iznad 100 odsto mogućnosti. Iako mu nedostaje visina, on ima srce, želju i motivaciju, da nadoknadi visinu. On je jedan od najboljih na svojoj poziciji. Znamo se, dovoljno je da pogledamo jedan drugog i da razumije šta želim od njega. Drago mi je što nastavljamo saradnju. Njegovo iskustvo, znanje i posvijećenost će pomoći klubu, mlađi igrači mogu da koriste njegov primjer da se razvijaju", rekao je trener CSKA Dimitris Itudis.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније