Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

16. 06. 2017. 22:33 >> 22:27
1

REAL NEMOĆAN

Valensija šampion, Dubljević MVP

Košarkaši Valensije savladali su Real 87:76 u četvrtoj utakmici finalne serije španskog plej-ofa i tako sa 3:1 u seriji došli do prve titule u istoriji. Crnogorski reprezentativac Bojan Dubljević proglašen je za najkorisnijeg igrača finala, imao je prosjek od 13,5 poena i 7 skokova po meču.

Valensija je kao u transu odigrala prvo poluvrijeme, nakon 20 minuta igre je imala +17 (48:31), da bi sredinom treće stigla i do 23 poena prednosti (60:37).

Sve što su do kraja Madriđani uradili jeste da priđu na minus šest poena (69:75), Valensija je rutinski privela meč kraju.

"Kada su me pitali još u septembru kakvi su nam ciljevi ove sezone, rekao sam da idemo na titulu. Mnogi su rekli: 'Dubi je lud'. I jesam, lud sam - ali, titula je naša", rekao je naš as naokon meča.

Žoan Sastre je bio najefikasniji sa 17 poena, Vil Tomas je dodao 12, a Antoan Dion i Romen Sato po 10.

Dubljević večeras nije blistao, ubacio je samo poen, imao je 8 skokova i 3 asistencije.

Kod Reala najbolji je bio Ljulj sa 23 poena, Kerol je dodao 11, a Ajon 10.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније