Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

17. 06. 2017. 14:14 >> 13:47
9

EVROPSKO PRVENSTVO

"Crvene" upisale drugi poraz

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je danas u Pragu od Letonije 76:55 (15:23, 23:14, 14:12 i 24:6), u utakmici drugog kola D grupe Evropskog prvenstva u Češkoj.

To je drugi poraz crnogorskih košarkašica, nakon što su na startu šampionata izgubile juče od Belgije 66:64.

Letonija je upisala prvi trijumf, poslije startnog poraza od Rusije 71:59.

Pobjednik duela, u kojem je crnogorska selekcija u prvoj četvrtini vodila 23:8, odlučen je u posljednjem dijelu meča, koji je Letonija dobila 24:6.

Najzaslužnija za trijumf letonske selekcije bila je Elina Babkina sa 27, dok je Kitija Laksa meč završila sa 17 poena.

U crnogorskoj selekciji Anđelika Robinson postigla je 14, Milica Jovanović dodala je 13,dok je Iva Perovanović meč završila sa deset poena.

U drugom meču D grupe, u 15 sati, sastaće se Rusija i Belgija. Crna Gora će u trećem kolu, u ponedjeljak, igrati sa Rusijom.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније