Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

19. 06. 2017. 10:47 >> 10:20

KONKRETNA PONUDA

"Ponos Izraela" želi da vrati Rajsa

Tajris Rajs ima konkretnu ponudu da pojača Makabi ovog ljeta, klub kojem je 2014. godine donio titulu prvaka Evrope! Naš reprezentativac sada treba da odluči, da li je pravo vrijeme da napusti Barselonu.

Čelnici Makabija su juče doputovali u Barselonu na pregovore oko ovog transfera. Sjajni šuter, naturalizovani Amerikanac sa našim pasošem, iza sebe ima solidnu sezonu u kojoj je klub ipak razočarao, prenosi Arena.

Zbog toga je i njemu i Barsi potreban novi početak, a Makabi se tu ističe kao idealno rješenje. Odluka je u potpunosti na Rajsu, saopštili su katalonski mediji bliski Barseloni. U španskom klubu naš as ima još godinu ugovora, jedan je od najbolje plaćenih igrača na kontinentu, a Barselona ne bi imala velike zahtjeve oko obeštećenja.

U sezoni za nama Tajris Rajs imao je učinak od 11,8 poena i 3,3 asistencija po meču na 34 meča španske Endesa lige. U Evroligi je imao još bolji učinak – 13,1 poena i 4,9 asistencija po utakmici. Ipak, Barselona nije uspjela da se plasira u četvrtfinale Evrolige, a u plej-ofu španske lige ispala je u prvoj rundi, od šampiona Valensije.

Rajs je na raskršću, u 31. godini ima priliku da pojača tim u kojem se proslavio i kojem je donio posljednju titulu prvaka Evrope. Epilog će biti poznat već narednih sedmica, jer Rajs je sada na odmoru, a od 23. jula na pripremama naše reprezentacije pred početak Eurobasketa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније