Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

24. 06. 2013. 08:08   >>  15:45 2

EVROPSKO PRVENSTVO

Meč odluke za košarkašice

Crnogorska ženska košarkaška reprezentacija igraće danas, protiv Italije, odlučujuću, utakmicu trećeg kola E grupe na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

U prva dva kola druge faze EP, naše reprezentativke izgubile su od Švedske i Španije, tako da ih samo pobjeda od sedam i više poena razlike, vodi u četvrtfinale.

''Moramo da pokažemo veliku želju i veliku borbenost do fanatizma, jer samo tako možemo da se nadamo povoljnom ishodu i pobjedi sa razlikom koju priželjkujemo. Ukoliko nijesmo u stanju da odigramo na taj način protiv kvalitetne reprezentacije kao što je Italija, onda i ne zaslužujemo da budemo među osam najboljih. To je duel koji je istovremeno ispit karaktera i mentalne čvrstine, ali i vrijednosti ove ekipe. Na osnovu onoga što smo imali priliku da vidimo, jasno je da je Italija odlična reprezentacija koja je slavila protiv Švedske, koja nas je savladala na startu druge faze. Vjerujem da ova ekipa ima kvalitet da pruži najbolje izdanje kada je najpotrebnije, znamo kakav nas zadatak očekuje, ali moramo vjerovati do posljednjeg trenutka'', kazao je selektor Miodrag Baletić za sajt Košarkaškog saveza Crne Gore.

Utakmica počinje u 14 sati, a u ostalim mečevima posljednjeg kola sastaće se Švedska - Slovačka i Španija - Turska.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније