Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

06. 07. 2017. 10:18 >> 09:49

NIŠTA OD DOGOVORA

Subotić napušta Budućnost

Bojan Subotić nakon četiri godine u Podgorici napušta redove košarkaškog kluba Budućnost Voli.

Bivši igrač FMP-a i Crvene zvezde nije uspio da se dogovori sa čelnicima ekipe iz Njegoševog parka, pa je došlo do razlaza.

"Proveo sam četiri lijepe godine u Podgorici. Drago mi je što sam bio dio tima koji je doveo Budućnost u sam vrh regionalne lige i što se za moj bivši tim čulo i van Balkana", rekao je Subotić za Dnevne novine.

U Podgoricu je stigao 2013. godine iz Crvene zvezde, odmah se nametnuo i postao neizostavni član našeg najboljeg kluba.

"Ovom prilikom bih se zahvalio predsjedniku Draganu Bokanu i svim trenerima koji su radili sa mnom na izuzetnoj korektnosti i podršci. Nadam se da sam im vratio na najbolji mogući način zalaganjem i posvećenosti na svim treninzima i utakmicama. Uvijek sam davao sve od sebe i jako sam ponosan na činjenicu da za ove četiri godine nijesam propustio nijednu zvaničnu utakmicu", rekao je Subotić.

Ovaj 26-godišnji centar koji pokriva i poziciju "četiri" je prošle sezone odigrao 29 utakmica u regionalnom takmičenju, a prosječno je bilježio 2,7 poena po meču.

"Takođe bih se zahvalio navijačima i ljudima koji vole klub", istakao je Subotić.

On nije htio da otkriva novu destinaciju.

"Imam par ponuda koje ću da razmotrim u narednom periodu i nadam se da ću uskoro riješiti to pitanje", dodao je Subotić.

Podsjetimo, čelnici podgoričkog kluba naporno rade na sklapanju tima za narednu sezonu. Do sada je stigao samo Danilo Nikolić, ugovore su produžili Suad i Sead Šehović, a i dalje se čeka Nikola Ivanović i njegov raskid sa AEK-om.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније