Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 07. 2017. 22:01 >> 21:33

MIJENJA POLA

Teodosić prelazi u Kliperse

Srpski reprezentativac Miloš Teodosić karijeru nastavlja u Los Anđeles Klipersima, prenosi ESPN.

 

Doskorašnji plejmejker CSKA iz Moskve je dogovorio dvogodišnju saradnju sa klubom iz Kalifornije vrijednu 12,3 miliona dolara.

Druga godina ugovora je opcija igrača, navodi Adiran Vojnarovski, najpoznatiji NBA insajder.

Tridesetogodišnji Srbin će pokušati da zamijeni jednog od najboljih plejmejkera lige Krisa Pola, koji je nedavno otišao u Hjuston.

Teodosić je prošle sezone prosječno bilježio 16.1 poen i 6.8 asistencija, uz procenat šuta za tri poena 38.1 odsto.

Dres "armejaca" nosio je od 2011. do 2017. i sa timom iz Moskve prošle godine je osvojio Evroligu. Karijeru je počeo u FMP iz Železnika, a igrao je još za Borac iz Čačka i Olimpijakos.

Sa reprezentacijom Srbije ima tri medelja, srebra sa Olimpijskih igrara 2016, Svjetskog prvenstva 2014. i Evropskog šampionata 2009.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније