Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2013. 20:49   >>  20:58

RAKETE U DVORANI

Huligani obilježili finale grčkog kupa

Zbog divljanja navijača, koje je bilo najavljeno još prije početka utakmice, finalni meč košarkaškog Kupa Grčke prekinut je u drugoj četvrtini.

Prije utakmice vidjelo se da će biti incidenata, jer su navijači Panatinaikosa raketom pogodili u glavu igrača Olimpijakosa Kajla Hajnsa, dok se on zagrijavao sa ostatkom ekipe.

Huligani su aktivirali još dvije rakete u dvorani, koje su završile iznad tribine na kojoj su se nalazili navijači Olimpijakosa.

Na početku druge četvrtine meč je prekinut zbog nemira na tribinama pri vođstvu Panatinaikosa od 26:17.

Grčki košarkaški savez zabranio je da na utakmicama prisustvuju gostujući navijači, posebno u atinskom derbiju, ali su izuzetak Kup utakmice.

Utakmica je poslije veće pauze nastavljena, a Panatenaikos je na kraju, nakon uzbudljive završnice, slavio sa 81:78 (23-15 , 18-15 , 21-23 , 19-25).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније