Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ B92 ]

24. 07. 2017. 10:02   >>  09:33

UGOVOR S KAVALIRISIMA

Lebron čuva klauzula, Kajri može da ide

Uprava Klivlenda ne može da proda Lebrona Džejmsa dok on to ne "aminuje" zbog posebne klauzule u ugovoru, koje on ne želi da se odrekne.

Neposredno pošto je Kajri Irving objavio da želi trejd iz Kavalirsa zbog Džejmsa, postavljeno je pitanje ko je prioritet menadžmentu Kavsa, Lebron ili Kajri.

"Kralj" Džejms je odlukom da se ne odrekne "no trade" klauzule u ugovoru jasno stavio do znanja da neće da ide dok to sam ne odluči i suzio mogućnosti Kavalirsima.

Ako vodeći dvojac Kavalirsa ne ostane na okupu, Džejms bi svakako naredne godine mogao da ode kao slobodan agent i da Kavalirsi ostanu potpuno praznih šaka.

Džejms je tokom ljeta bio nezadovoljan vlasnikom Denom Gilbertom koji je upravu kočio u dovođenju pojačanja, ali ga je Irvingova odluka posebno iznenadila.

Do sljedećeg ljeta je prema izjavi za sajt Kavalirsa potpuno posvećen takmičenju za Kavse, osvajanju još jedne titule i ispunjavanju obaveza iz ugovora.

Uprava Kavalirsa je sada na tankom ledu. Džejms možda već sljedeće godine ode, a sada je odbijanjem da se odrekne svoje "no trade" klauzule praktično otvorio izlazna vrata Irvingu.

Inače, tu klauzulu u ugovoru imaju samo tri igrača u NBA ligi, Karmelo Entoni, Dirk Novicki i Lebron Džejms.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније