Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

10. 02. 2013. 23:30   >>  23:28

KRAGUJEVAC

VIDEO: Neredi na finalu Kupa Srbije

I pored najave da bi meč košarkaškog finala Srbije mogao da bude nastavljen nakon nereda koji su izazvali duži prekid, od toga se odustalo. U jednom trenutku, dok su se igrači oba tima zagrijavali i spremali za nastavak, došlo je do konfrontacije navijača Crvene zvezde i trenera crno-bijelih Duška Vujoševića.

Finale Kupa Radivoja Koraća biće nastavljeno sjutra, u za sada još nepoznatom terminu.

Prvi metež je, inače, nastao kada je jedan od „delija“ došao do tribine gdje su bili smješteni navijači Partizana i zapalio im zastavu. Uslijedila je brza reakcija „grobara“, na šta su „delije“ odmah reagovale i probile kordon policije. Grupica navijača Crvene zvezde utrčala na parket, nakon čeka je uslijedio okršaj sa policijom, koja je počela da prazni tribine.

Nakon što su huligani bacili dimne bombe, ekipe su se povukle u svlačionice, a sukob navijača se preselio se na tribine koje je policija počela da prazni.

I pred utakmicu bilo je incidenata. Policija je morala da interveniše na dijelu tribina sa Zvezdinim navijačima, a čim je Partizan izašao na zagrijavanje, Dragan Milosavljević je pogođen upaljačem, koji je bacio nazad na tribinu.

U trenutku prekida meča rezultat je bio izjednačen 43:43.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније