Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

07. 08. 2017. 12:55   >>  12:28

TURNIRI OD SRIJEDE

B reprezentacija na dokazivanju u Kini

Košarkaška B reprezentacija Crne Gore doputovala je u Kinu gdje će učestvovati na turniru u gradovima Dalijan i Ksian koji organizuje kompanija PEAK, sponzor opreme Košarkaškog saveza Crne Gore i na kojem će naš nacionalni tim odigrati šest mečeva protiv jakih protivnika.

Za selektora Vladimira Todorovića i stručni štab biće to prilika da se uvjeri u kvalitet igrača koji su potencijalni članovi A tima i koji su odradili pripreme na Zlatiboru, gdje su odigrali i kontrolne mečeve protiv našeg najboljeg tima koji se priprema za predstojeći EuroBasket.

"Očekujem dobra izdanja tima na oba turnira u Kini gdje se sastajemo protiv odličnih protivnika. Pripreme su protekle u najboljem redu, bilo je određenih problema zbog virusa koji nas je omeo da u punom kapacitetu odradimo kompletne pripreme, ali imamo talentovanu generaciju igrača i vjerujem da možemo očekivati dobra izdanja i dobre rezultate u Kini. Igraćemo protiv Srbije, Litvanije, Letonije i lokalnih klubova iz Kine, što će biti odlične provjere za ovu generaciju igrača", kazao je selektor Todorović, prenosi internet stranica Košarkaškog saveza Crne Gore.

Na spisku selektora Todorovića su Mašan Vrbica, Miloš Krivokapić, Emir Hadžibegović, Vukota Pavić, Mihailo Radunović, Zoran Nikolić, Vasilije Baćović, Vasilije Knežević, Milija Miković, Miloš Popović, Milić Starovlah i Filip Bakić.

U stručnom štabu su trener Stanko Terzić, fizioterapeut Danilo Dedović, a doktor je Danko Milinković.

Raspored mečeva Crne Gore na turnirima u Kini:

Srijeda, 9. avgust

Crna Gora – Liaoning (14.00 h)


Četvrtak, 10. avgust

Crna Gora – Srbija (12.00)


Petak, 11. avgust

Crna Gora – Litvanija (12.00)


Ponedjeljak, 14. avgust

Crna Gora – Baji (15.00)


Utorak, 15. avgust

Crna Gora – Srbija (12.30)


Srijeda, 16. avgust

Crna Gora – Letonija (12.30)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније