Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Dan; Objavio: B.V.

09. 08. 2017. 12:47   >>  12:24

ZBOG POVREDE

Popović propušta Eurobasket

Iako je odradio veći dio priprema sa reprezentacijom Crne Gore na Zlatiboru, Petar Popović, morao je da se vrati kući. Povreda je bila jača od talentovanog beka Budućnost Voli.

On je na kraju prethodne sezone zaradio povredu koja ga je dugo mučila. Čim se oporavio stavio se na raspolaganje selektoru Tanjeviću, ali su mu se na Zlatiboru upalile tetive, pa je odlučeno da pauzira i oporavi se do početka priprema Podgoričana.

“Probao sam, uradio sam uvodni dio priprema po posebnom programu. Međutim, kada je trebalo raditi jačim intezitetom upalile su mi se tetive. Poslije razgovora sa selektorom Tanjevićem došli smo do zaključka da je najbolje da se vratim kući, oporavim, da bih bio spreman za pripreme Budućnost Voli”, objasnio je Popović.

Plavi su kompletirali sastav za sledeću sezonu i čini se da će igrati značajnu ulogu u ABA ligi i biti konkurentni u Evrokupu.

“Mislim da smo napravili dobru ekipu. Ima dosta mladih i domaćih igrača. To su sve dobri momci i siguran sam da ćemo imati odličnu atmosferu. Uradićemo sve da olakšamo strancima da se što prije uklope. Očekujem da igramo značajnu ulogu predstojeće sezone na svim frontovima”, rekao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније