Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

19. 08. 2017. 12:38 >> 12:10

SREĆNO MOMCI

Podrška kadetima i od seniora

Kadetska košarkaška reprezentacija igraće večeras finale Evropskog prvenstva u Podgorici protiv Francuske, a našim mladim nadama podrška je stigla seniora.

 

U videu objavljenom na društvenim mrežama kapiten Bojan Dubljević kazao je da je naš prvi tim svim srcem uz kadete, iako večeras neće moći da gledaju utakmicu, prenosi Portal Antena M.

Naši seniori večeras na pripremnom turniru u Tuluzu takođe igraju protiv Francuske.

"S obzirom da igramo u istom terminu nećemo moći da vas bodrimo kao sinoć protiv Srbije, međutim nadam se da ćemo nakon meča moći da slavimo zajednički uspjeh. Srećno momci", kazao je Dubljević.

Podsjećamo, naši kadeti su plasmanom u finale obezbijedili prvu medalju s velikog takmičenja u istoriji crnogorske košarke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније