Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

19. 08. 2017. 23:14   >>  22:47 1

JANOVIĆ KADETIMA

Vi ste naš "dream team"

Ministar sporta Nikola Janović čestitao je kadetskoj reprezentaciji Crne Gore osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Podgorici.

Janović je kazao da sportski maniri i ponašanje crnogorskih košarkaša na terenu i van njega, treba da služe za primjer mladima Crne Gore, a državi i njihovim roditeljima i porodicama na čast i ponos.

"Teško je opisati na šta smo više ponosni?! Da li na vas 12 veličanstvenih, ili na činjenicu što ste nas prvi put u istoriji crnogorske košarke okitili medaljom sa Evropskog prvenstva, srebrnom ali zlatnog sjaja, a Crnu Goru vratili u društvo sportskih velesila", piše u čestitki Janovića upućenoj igračima, selektoru, stručnom štabu i Košarkaškom savezu.

On je istakao da je ponosan na igrače kako su izgarajući do posljednjeg atoma snage, ostavili svoje mlado hrabro srce na terenu i na svim utakmicama prvenstva neumorno održali ne samo čas košarke, već i to, kako se dostojanstveno, gordo i ponosito, hrabro i neustrašivo nosi nacionalni dres, brani kult reprezentacije i igra za svoju zemlju!

"Hvala im sto su nam rodili generaciju veličanstvenih, koja je na ovom šampionatu, preko noći stasala u mlade košarkaške asove, kojima će se ponositi cijela nacija i koji već sada s pravom mogu da ponesu epitet crnogorskog 'dream team-a' sa kojim će Crna Gora, možda već sljedeće godine biti na krovu svijeta. Vjerujemo u to, jer Crna Gora vjeruje u vas", kazao je Janović.

On je uputio i Glavnom gradu, koji je zajedno sa Košarkaškim savezom bio domaćin i organizator Evropskog prvenstva.

"Odlična organizacija doprinijela je ne samo popularizaciji košarke medju mladima, već i turističkoj afirmaciji grada Podgorice i Crne Gore", kazao je Janović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније