Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

26. 08. 2017. 22:30 >> 09:21
2

TANJEVIĆ PORUČIO

Moramo da nađemo koncentraciju

Selektor crnogorskih košarkaša Bogdan Tanjević istakao je da ga brine to što njegov tim ne može da odigra 40 minuta u konstantnom ritmu.

Crna Gora je poražena od Turske 84:70 u posljednjem kontrolnom meču uoči Eurobasketa.

"Imali smo odličnu igru dvije četvrtine, prvu i treću, i dvije loše - drugu i posljednju. Turska me impresionarala, brzinom i snagom odbrane, a mi moramo da se 'pritegnemo' još malo. Protiv Belgije, Grčke, pa i Italije, igrali smo dobro 40 minuta, na ostalim utakmicama dosta padova. To je ono što se ponavlja, moramo da do početka takmičenja nađemo koncentraciju da odigramo mečeve od početka do kraja", rekao je Tanjević.

Do početka Eurobasketa, i meča sa Španijom, ostalo je još pet dana...

"Radili smo odlično u pripremama, naporno, i mislim da imamo dovoljno energije da igramo dobro svih 40 minuta", kazao je Tanjević.

Reprezentacija u nedjelju dolazi u Podgoricu, a u četvrtak putuje u Kluž.

Takmičenje počinje 1. septembra, utakmicom sa Španijom.U grupi su još Hrvatska, Češka, Mađarska i Rumunija.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније