Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

06. 09. 2017. 09:46 >> 09:16

EUROBASKET

Posljednji mečevi u grupama A i B

Na Eurobasketu danas će biti odigrane mečeve posljednjeg kola u grupama A i B.

 

U grupi A koja se igra u Finskoj od 13 sati i 45 minuta sastaće se Francuska i Slovenija. Taj duel, koji će odlučiti pobjednika grupe, možete pratiti na TVCG 2.

U istoj grupi od 16 sati i 30 minuta sastaće se Grčka i Poljska (TVCG 2) dok će u posljednjem duelu grupe Finska igrati protiv Islanda od 19 sati i 45 minuta.

U grupi B koja se igra u Tel Avivu, prvi meč, koji će odrediti pobjednika grupe, odigraće Njemačka i Litvanija (13:45), Gruzija i Italija će se sastati od 16:30, dok će domaćin Izrael igrati protiv Ukrajine od 19:45.

U grupi A Slovenija je na prvom mjestu bez poraza, dok Francuska i Finska imaju tri trijumfa i poraz. Poljska i Grčka imaju tri poraza i trijumf, dok je Island u sva četiri meča poražen.

U grupi B prvo mjesto dijele Njemačka i Litvanija sa tri trijumfa i porazom, treća je Italija sa po dvije pobjede i poraza, dok je Gruzija četvrta sa istim učinkom. Izrael je peti sa trijumfom i tri poraza, dok posljednje plasirana Ukrajina ima isti učinak.

Naša selekcija će u posljednji duel u grupi odigrati sjutra protiv Rumunije od 19:45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније