Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

B. Višnjić

13. 09. 2017. 09:25   >>  09:02 1

KOKOŠKOV ZA TVCG

Na medalju bez kalkulacija

Košarkaši Slovenije imaće isti pristup u preostale dvije utakmice na Eurobasketu, i igraće bez kalkulacija, poručio je selektor Igor Kokoškov.

 

Slovenci su sinoć u najboljem meču dosad na Eurobasketu u četvrtfinalu bili bolji od Letonije 103:97, a Kokoškov je nakon tog duela bio prezadovoljan.

"čestitao bih momcima bila je iscrpljujuća utakmica. Svjesni smo da je ovo nokaut sistem i da jedna utakmica mijenja sve. Dogovorili smo se da sve što imamo iz hotela ponesemo s nama i emocije i energiju i da to prenesemo na parket i da se nadamo najboljem", kazao je Kokoškov za TVCG nakon četvrtfinala.

On je kazao da se na meču vidjelo da je možda više trebalo da koristi rezervne igrače.

"Trebao bi nam još jedan igrač na poziciji centra i još jedan bek, ali u ovakovm meču gdje je smanjena rotacija i kada sve pada na sedam osam igrača dobar tim nađe način da pobijedi. Nije bilo lako bilo je dosta oscilacja. Letonci su odličan tim, igraju odlično čitavo ljeto", naveo je Kokoškov.

Komentarišući šanse za prvu medalju njegovog tima na velikim takmičenjima, Kokoškov je naveo da mu je drago što njegova ekipa "raste novim pobjedama".

"Dobijamo samopouzdanje. Borićemo se sigurno. Nemamo kalkulacija od prijateljskih do mečeva na Eurobasketu priprema je bila ista. Imaćemo isti pristup s kim god da igramo i daćemo sve od sebe", zaključio je selektor Slovenije.

Slovenci će u polufinalu igrati protiv Španije. Biće to duel jedine dvije neporažene ekipe na Eurobasketu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније