Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Sportklub.rs ]

15. 09. 2017. 13:47   >>  13:18

RUSKI SELEKTOR

Srbi nas neće ponovo potcijeniti

Selektor ruskih košarkaša Sergek Bazarevič istakao je da u borbi za finale Eurobasketa očekuje vrlo motivisanu srpsku selekciju, ali da se nada da njegov tim može do medalje.


Ko će na megdan Sloveniji u meču za titulu biće poznato poslije drugog polufinala u kome će se Srbija i Rusija sastati večeras od 20.30. Dva tima su se već sastala u grupnoj fazi, kada su Rusi slavili sa 75:72.

"Razlika između tog duela i borbe za finale je u tome što nas Srbi sada neće potcijeniti. Prošli put se to desilo jer su nas prethodno pobijedili na turniru u Nemačkoj. Status ovog meča je potpuno drugačiji, veliki je ulog, i ne možemo da se nadamo da će neko da potcijeni rivala", rekao je Bazarevič i nastavio:

"Vjerovatno, kao i svako tim koji se nađe u ovoj fazi takmičenja, Srbija ima samopouzdanja. Svaka pobjeda doprinosi tome, naročito u plej-ofu. Oni imaju sve što treba".

Posljednji put Rusi su medalju na Evropskom prvenstvu osvojili 2011. godine, kada su pobijedili Makedoniju u borbi za bronzu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније