Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: F.R. [ B92 ]

16. 09. 2017. 09:04 >> 12:54

ĐORĐEVIĆ ISTAKAO

"Meč s Rusijom najteži u trenerskoj karijeri"

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da mu je meč protiv Rusije bio najteži koji je vodio u trenerskoj karijeri, te da je Slovenija favorit u finalu.

Srbija je savladala Rusiju 87:79 u polufinalu Evrobasketa i plasirala se u treće finale na velikim takmičenjima pod vođstvom Đorđevića.

"Moj ponos i neizmjerna zahvalnost prema ovim momcima koji nose dres reprezentacije i svima koji su dali doprinos zajedničkom uspjehu. Ovih 12 momaka nijesu propustili nijedan trening od kada smo se skupili. Imali su veliku želju, veliku posvećenost radu, spremni da kroz sve to prihvate i teške dane da bi došli do ovoga. Igrači imaju najveću zaslugu za ovo, napravili su takvu hemiju među sobom. Oni su ratnici i pobjednici", rekao je Đorđević.

Kako je kazao, zna šta čeka reprezentaciju Srbije u finalu protiv Slovenije.

"Igramo protiv najbolje ekipe na šampionatu. Igraju fenomenalnu košarku, punu talanta, tehnike, fizike, vica, ljepote, na kraju krajeva. Na nama je da svim načinima odgovorimo na to. Nijesu izgubili nijednu utakmicu. Već smo u svlačionici pričali o Sloveniji. O njihovim kvalitetima. Igrači će postati svjesni tek nakon prvenstva šta budemo uradili. Utakmica će biti izuzetno zahtjevna energetski. Oni su imali dan više odmora što može biti ključno. Najspremnija su ekipa na prvenstvu. Imaju izuzetne atlete na spoljnim pozicijama. Igraju izuzetno razigrano, sigurno, poletno. Oni su apsolutni favoriti", dodao je selektor Srbije

Srbija i Slovenija će se za titulu prvaka Evrope boriti u nedjelju od 20 sati i 30 minuta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније