Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Izvor: B92, Objavio: I. P. ]

16. 09. 2017. 13:30 >> 13:13
4

KOKOŠKOV PRED MEČ

Da se fokusiramo samo na utakmicu

Selektor Slovenije Igor Kokoškov imao je interesantan komentar na izjavu selektora Srbije Aleksandra Đorđevića da je Slovenija favorit u finalu Evrobasketa.

Dvije selekcije sastaju se u nedjlju od 20:30 časova u istanbulskom Sinan Erdem Domu, gdje se očekuje možda i deset hiljda navijača dvije selekcije.

Prenos je na Prvom kanalu TVCG.

"To je suštinski nebitno. Znam da je to vama rekao, a znam šta je rekao u svlačionici. Normalno da imaš neku rezervu da ispuštuješ i protivnika pred medijima, ali sam siguran da će na zatvorenom sastanku sigurno reći: 'Daj da pregazimo ove Slovence'. To ne može da me prevari", rekao je Kokoškov.

"Đorđević sigurno ima veće iskustvo i kao igrač i kao trener u ovakvim situacijama. Ta njegova harizma i znanje, sve što donosi, kvalitet kao igrač, sada kao trenera. Ja to iskustvo nemam, ovo je moje prvo finale EP. Ali ne racionalizujemo ovaj momenat, imamo isti pristup, istu pripremu, da se koncentrišemo na manje stvari, da manje čitamo novine, manje na društvenim mrežama. Da glava bude čista i fokusirana samo na utakmicu", kaže selektor Slovenije. 

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније