Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

20. 09. 2017. 10:10 >> 09:40
10

GORAN DRAGIĆ

Dobio Draženov dres, pa se rasplakao

Biserka, majka Dražena Petrovića, poslala je dres svog slavnog sina kapitenu slovenačke reprezentacije, Goranu Dragiću.

 

Biserka Petrović je Goranu poslala Draženov dres Njujork Netsa što je izazvalo posebne emocije kod Slovenca.

"Ovo je jedan od najlepših poklona koji sam dobio u životu. Dražen je bio moj idol. Svi znamo šta je uradio za jugoslovensku košarku i za košarku uopšte. Velika je čast obući ovaj dres sa brojem tri", rekao je Dragić koji inače nosi taj broj u reprezentaciji.

Na licu kapitena reprezentacije Slovenije vidjele su se suze što je pokazalo kakve je emocije ovaj gest Biserke Petrović probudio u njemu.

Biserka je ranije rekla da je Dragićeva igra podsjeća na Dražena, kao i da od njegove smrti nije vidjela nijednog košarkaša koji je toliko podsjeća na njenog sina.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније