Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

22. 09. 2017. 23:45   >>  23:22

LJUT NA BUDUĆNOST

Pavićević: Neka im služi na čast

Trener košarkaša Mornara Mihajlo Pavićević vidno je ljut na Budućnost jer je podgorički klub odbio da se međusobna utakmica ta dva kluba igra dan ranije.

S obzirom na obaveze Mornara u kvalifikacijama za FIBA ligu šampiona, gostovanje Avtodoru u Rusiji u nedjelju popodne, Barani su imali dva izbora - da se štede večeras u Topolici ili za dva dana u Saratovu.

"Nijesu htjeli da igramo u četvrtak, a sada moramo da igramo u subotu. Izgubili smo 20.000 eura koliko smo platili karte za Saratov, a onda smo dali 30.000 za čarter. Putovaćemo cijelu noć", rekao je Pavićević novinarima u Baru.

Mornar je izgubio od Budućnosti u polufinalu Super kupa ABA lige (65:82).

Predlog ljudi koji vode klub iz Bara je bio da se meč igra dan ranije, kako bi ekipa na vrijeme otputovala u Saratov, što je Budućnost odbila.

"Igrali smo kako smo igrali, čisto da se utakmica završi. Da nijesmo bili domaćini i da se ne radi o Jadranskoj ligi, igrali bismo sa juniorima. Mi predstavljamo na utakmici u Rusiji naš klub, grad, ujedno i Crnu Goru. Neka im služi na čast", naveo je Pavićević.

Prva utakmica kvalifikacija za Ligu šampiona između Mornara i Avtodora igraće se u Saratovu, u nedjelju od 13.00 po srednjoevropskom vremenu.

Ekipa Mornara će u Saratov doputovati svega nekoliko sati pred utakmicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније