Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavila R.B.

23. 09. 2017. 14:35 >> 14:10

ABA SUPER KUP

Mornar, zbog puta, ne igra za treće mjesto

Večeras, završnog dana prvog ABA Super kupa u Baru biće odigrane dvije umjesto tri utakmice. Od 16,30 sati Partizan NIS i Igokea igrače za peto mjesto, a od 21 sat Budućnost Voli i Cedevita za prvo. Utakmica između Mornara i Mega Bemaksa, po odluci ABA lige, neće biti odigrana, kako bi Barani dobili malo više vremena za naporan put do Saratova u Rusiji, na utakmicu kvalifikacija za FIBA ligu šampiona sa domaćim Avtodorom.

Iz KK Mornar zahvalili su ABA ligi i ekipi Mega Bemaks koji su im izašli u susret da ne igraju meč za treće mjesto.

"Kad ima dobre volje sve se može lako i efikasno riješiti na obostrano zadovoljstvo. ABA liga nam je ukazala povjerenje da organizujemo prvi Super kup i mislim da smo bili dobri domaćini. Bilo je problema oko nekih termina i ranije zakazanih utakmica, ali i to se dešava, sve je to košarka. Drago nam je što smo ugostili najbolje ekipe ABA lige, što je Bar ponovo bio košarkaški centar Regiona i što je naša publika mogla da uživa u dobrim košarkaškim predstavama", kazao je prvi čovjek Mornara Đorđije Pavićević.

Ekspedicija Mornara večeras u 21 sat kreće na dalek put do Rusije, prenosi portal jedro.me

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније