Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

26. 09. 2017. 12:11 >> 11:44

MITROVIĆ O ŠANSAMA

Prije na klupi "crvenih", nego "trikolora"

Francuski mediji povezuju Zvezdana Mitrovića sa klupom francuske selekcije, a Crnogorac na klupi Monaka im je odgovorio da sebe prije vidi na klupi Crne Gore.

U izjavi za francuski košarkaški portal Bebasket, Mitrović je stao u odbranu selektora Francuske, Vensana Kolea. Na pitanje da li bi sebe vidio kao njegovog nasljednika, imao je interesantan odgovor.

"Nikada nijesam razmišljao o tome. Ako me zovnu iz francuskog saveza, naravno da bih bio zainteresovan. Ipak, veća je vjerovatnoća da će poziv stići iz Crne Gore, sada kada Bogdan Tanjević više nije selektor. Vensan Kole ima ugovor sa Francuskom do narednih Olimpijskih igara i to je realnost", rekao je Mitrović za Arenu.

Interesantna je njegova ocjena rezultata na Evropskom prvenstvu ranije ovog mjeseca.

"Konačan poredak je iznenađenje za mene jer Španija i Francuska po mom mišljenju imaju najbolje selekcije. Francuska je razočarala, ali moramo gledati šta je uradila u prethodnim ciklusima. Ne radi se samo o ulozi trenera. Falio je Toni Parker na terenu, dakle njegovo liderstvo. Na terenu nije bilo lidera. Ali i Željka Obradovića su kritikovali i govorili da nije veliki trener kada 2005. nije osvojio medalju sa Srbijom i Crnom Gorom, već ispao u osmini fmala od Francuske. Prosto, dešava se", rekao je Mitrović.

Konačno, imao je i par riječi o predstojećim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

"Sa ovim lošim novim sistemom 'prozora' utakmica, reprezentacija treba uvijek da traži selektora koji najbolje zna igrače na raspolaganju. Za Francusku to je Vensan Kole", zaključio je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније