Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

07. 10. 2017. 09:31 >> 09:04

POPOVIĆ PORUČIO

Idemo na pobjedu protiv Cibone

Znamo da Cibona ima dobru ekipu, ali igramo na domaćem terenu i sigurno je da idemo na pobjedu, poručio je plejmejker košarkaškog kluba Budućnost, Petar Popović.

Paklen ritam mečeva na startu nove sezone regionalnog takmičenja se nastavlja, a pred njima je novi duel u "Morači" košarkaši Budućnost Volija u trećem kolu ABA lige dočekuju Cibonu. Ovaj meč dolazi u nezgodnom trenutku za crnogorskog šampiona nakon trijumfa protiv Zadra i gustog poraza od Igokee u četvrtak veče.

Puno vremena za dodatno uigravanje nema, Aleksandar Džikić i njegovi saradnici u hodu moraju rješavati probleme. A, njih najviše ima u defanzivi, pošto su "plavi" na dva meča primili čak 183 poena (85 od Zadra i 98 od Igokee). Na drugoj strani bivšeg stratega Partizana može da raduje činjenica da napad funkcioniše odlično. Igrači imaju samopouzdanja i čini se da su namjestili "nišanske sprave" na početku sezone.

"Što se tiče meča sa Igokeom, mislim da smo bili previše mekani pogotovo u drugom poluvremenu kada smo im dozvolili da postignu 56 poena. Napadački smo imali dobru utakmicu, ali odbrana nije bila na pravom nivou i na tome treba da poradimo", rekao je Petar Popović za Dnevne novine.

Zagrepčani u Podgoricu stižu nakon odlične igre i ubjedljive pobjede protiv Olimpije u Zagrebu.

"Znamo da imaju dobru ekipu, ali igramo na domaćem terenu i sigurno je da idemo na pobjedu. Sigurno da ne igramo perfektno, ali će iz utakmice u utakmicu sve ići na bolje", jasno ističe mladi bek.

Da li ste analizirali narednog protivnika? Od koga prijeti najveća opasnost?

"Dosta dobrih igrača ima Cibona. Tu su iskusni Luka Žorić, Marko Tomas i Marin Rozić, a pored njih tu su i kvalitetni Amerikanci. Teško je koncentrisati se samo na jednog ili dvojicu. Mislim da moramo igrati dobru i čvrstu odbranu i ne smijemo im dozvoliti da se razigraju", rekao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније