Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R.

11. 10. 2017. 20:56 >> 22:15

EUROKUP

Budućnost na startu bolja od Ređo Emilije

Košarkaški klub Budućnost je pobjedom nad Ređo Emilijom otvorio nastup u Eurokupu - 82:74.

Košarkaši Budućnost Volija sjajno su otvorili novu evropsku avanturu! Momci Aleksandra Džikića u 1. kolu B grupe Eurokupa savladali su italijansku Ređo Emiliju - 82:74, pred 2.500 hiljade navijača u Morači.

Plavi su sjajno otvorili meč, poveli 10:0 i 18:8, da bi se gosti vratili i sredinom druge četvrtine prvi put bili u vođstvu - 31:29.

Nakon toga ekipe su smjenjivale u vođstvu, da bi Budućnost Voli meč prelomila sjajnom posljednjom četvrtinom. Pogađali su tada Milić Starovlah, Nemanja Gordić i Nikola Ivanović, da bi Kajl Gibson na minut i pedeset sekudni prije kraja meča svoju ekipu odveo na plus 10 (78:68) i tako praktično stavio tačku na ovaj meč.

Najefiksaniji u domaćem timu bio je Kajl Gibson sa 16 poena, a pratili su ga Nikola Ivanović sa 15 i Nemanja Gordić sa 12.

Statistiku sa ovog meča možete pogledati OVDJE.

Budućnost naredni meč (15. oktobar, 19h) igra u ABA ligi protiv aktuelnog šampiona, jedine neporažene ekipe ove sezone - Crvene zvezde u dvorani Aleksandar Nikolić.

Naredni izazovi u Eurokupu očekuju ga protiv Hapoel u Jerusalimu, 17. oktobra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније