Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

14. 10. 2017. 15:29   >>  14:59

U ZVEZDI OPREZNI

Budućnost ima ozbiljne namjere u ABA ligi

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra u Beogradu sa Crvenom zvezdom utakmicu četvrtog kola ABA lige.

Rival podgoričkog tima je zvanični šampion regionalnog takmičenja, koji je na startu nove sezone ostvario maksimalan učinak.

Zvezda je sinoć u Kaunasu počela takmičenje u Evroligi, a na startu elitnog takmilčenja pretpjela je poraz od domaćeg Žalgirisa. Duel protiv crnogorskog šampiona crveno-bijele čeka za manje od 48 sati od duela u Litvaniji.

"Za nas, koliko god da je naporno, olakšavajuća okolnost u ovom trenutku je da nemamo vremena da se udubljujemo u prethodnu utakmicu. Internu analizu utakmice sa Žalgirisom smo već napravili, ali najvažnije je da se oporavimo za Budućnost, jer je taj meč prioritet i već smo počeli pripreme za tu utakmicu", kazao je treber Zvezde Dušan Alimpijević, objavljeno je na sajtu beogradskog kluba.

Ekipa Budućnosti se tokom ljeta igrački značajno promijenila, novi je i trener.

"Budućnost sada ima oslonac u crnogorskim igračima, ali su zadržali prepoznatljiv stil. To je ozbiljan klub sa ozbiljnim namjerama u ovom takmičenju. Mi jednostavno nemamo pravo da ne budemo spremni za tu utakmicu, jer smo u više navrata naglašavali šta je prioritet, a to je ABA liga", rekao je trener crveno-bijelih.

Najiskusniji u timu Crvene zvezde, Pero Antić, predvodio je uz Bjelicu tim u Kaunasu, ali je i iskusni krilni centar mislima već u utakmici protiv Budućnosti.

"Mi naše ciljeve imamo, oni su postavljeni. Nažalost, nijesmo dobili meč u Litvaniji, ali nam je i taj duel pokazatelj da možemo da igramo Evroligu i da se borimo sa svima. Idemo dalje, rastemo iz dana u dan, iz treninga u trening, iz utakmice u utakmicu, bićemo sve bolji. Sada nam slijedi meč protiv ekipe Budućnosti, ozbiljnog rivala u ABA ligi i taj meč želimo da pobijedimo", rekao je Antić.

Utakmica 4.kola ABA lige Između Crvene Zvezde i Budućnosti igra se u nedjelju od 19 sati u Beogradu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније