Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Objavio: O.Z. ]

15. 10. 2017. 10:23   >>  10:44

MIMO DOGOVORA

Pavićević: Igrali smo bez mozga

Trener Mornara Mihailo Pavićević razočaran je nakon sinoćnjeg poraza od FMP-a iz Železnika u 4. kolu ABA lige, pošto njegovi igrači nijesu poštovali dogovor iz svlačionice.

Barani su sinoć "Topolici" poraženi od FMP-a 73:81, što je njihov treći poraz u regionalnom takmičenju.

"Čestitam ekipi FMP-a na zasluženoj pobjedi koju su, na našu žalost i na moje iznenađenje više željeli nego mi. I to je glavni razlog ovog poraza. Da bi se dobio bilo ko u ABA ligi mora se držati koncentracija svih 40 minuta, a mi to ponovo nijesmo uspjeli. Taj problem imali smo i protiv Partizana, kad smo poslije ubjedljivog vođstva došli u situaciju da izgubimo utakmicu. U ovom meču imali smo i sedam razlike i situacije da se još odlijepimo, ali smo rivala svojim greškama vraćali u igru i kako je utakmica išla njegovo samopouzdanje je raslo, naše jenjavalo. Ekipa FMP-a, predvođena, poslije Ročestija, najboljim plejom u ligi, Ćovićem, znala je to da iskoristi", izjavio je Pavićević nakon meča.

Sa druge strane, kako je kazao, njegov tim je igrao bez mozga i mimo dogovora.

"Zaboravljali smo sve što smo trebali da radimo i u odbrani i u napadu. U napadu smo žonglirali, driblali u širinu, niko da krene u dubinu što smo radili čitave nedjelje pripremajući se za ovu utakmicu. Ovo je u ovakvoj, izjednačenoj ligi, težek poraz, poslije kojeg moramo da se negdje vadimo. Neke stvari postaju evidentne i što se tiče kvaliteta naše ekipe i nekih pojedinaca. Sagledaćemo kako stvari stoje, ali, očigledno, fali nam kvalitet", rekao je trener barkog tima.

Igrač Mornara Marko Mijović, takođe je kazao da su gosti više željeli pobjedu.

"Nijesmo se držali plana koji smo dogovorili prije utakmice. Liga je izjednačena i ovo je naš veliki kiks, ali moramo se okrenuti treninzima i raditi još žešće kako bismo nekog iznenadili u gostima", izjavio je Mijović.

Trener FMP-a, Vladimir Jovanović, zadovoljan je igrom svoje ekipe, jer je, kako su rekao, pobijedili veoma nezgodnog protivnika na njegovom terenu.

"Ovdje neće biti lako ni boljim ekipama od nas i utoliko ova pobjeda dobija na značaju. Nisam zadovoljan kako smo odigrali prvo poluvrijeme, falilo nam je energije, previše smo respektovali njihov šut za tri poena i kao posljedica toga i primili smo neke trojke. Drugo poluvrijeme smo odigrali sa mogo više žara, onako kako FMP mora da igra, na kraju smo izdržali i pritisak igrača Mornara i više nego zasluženo dobili meč. Čestitam mojim igračima, a Mornaru želim sreću u nastavku šampionata", kazao je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније