Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Mina ]

18. 10. 2017. 17:22   >>  16:54

BOŠKOVIĆ PORUČIO

Favoriti smo, daćemo sve da to opravdamo

Budućnost Bemaks respektuje Trešnjevku, ali želi novu pobjedu, kazao je trener podgoričkih košarkašica, Goran Bošković.

Budućnost Bemaks i Trešnjevka odigraće sjutra u Podgorici utakmicu trećeg kola A grupe WABA lige. Bošković je kazao da očekuje da podgoričke košarkašice utakmicu sa Trešnjevkom odigra na nivou prethodne dvije u WABA ligi.

"Nadam se da ćemo i pokazati napredak u igri i da ćemo ispraviti greške iz prethodnih mečeva. Trešnjevka je prilično mlada i ambiciozna ekipa, koja u Podgoricu ne dolazi spuštenog garda. Trebaće nam ozbiljnost i maksimalna koncentracija svih 40 minuta. Ukoliko tako bude ne sumnjam da ćemo ostvariti pobjedu", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je istakao da je zadovoljan početkom sezone i prikazanim u prva dva kola.

"Vidio sam dosta dobrih stvari. Niko nije očekivao da će sve to biti perfektno prvih mjesec. Vidio sam i slabosti i prednosti prvog tima. Vjerujem da ćemo se nadograđivati iz meča u meč", rekao je Bošković.

Makedonska internacionalka u podgoričkom imu, Anđelika Mitrašinović kazala je da je Budućnost Bemaks favorit i da će sve uraditi da to i opravdaju.

"Dolazi nam kvalitetna ekipa, ali mi smo favoriti smo i daćemo sve od sebe da to opravdamo. Želja nam je da se što bolje pripremimo za utakmice koje slijede. Zadovoljna sam formom, svojom i ekipe, ide uzlaznom putanjom", rekla je Mitrašinović.

Talentovani bek Milena Jakšić, kazala je da je cilj Budućnost Bemaksa pobjeda protiv Trešnjevke.

"Potrudićemo se da sve ono što smo radili na treninzima predstavimo na utakmici. Borićemo se da dođemo od pobjede koja nam je cilj", rekla je Jakšić.

Podgorički tim na startu regionalnog šampionata pobijedio je Istanbul 97:33 i Beroe 72:49, dok Trešnjevka ima polovičan učinak, pobjedu i poraz.

Savladala je izgubila od bugarske ekipe Beroe 69:56, dok je slavila protiv sarajevskog Plej ofa 86:77.

Duel u dvorani Univerzitetsko sportsko-kulturnog centra počeće u 19 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније