Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio P.R.

21. 10. 2017. 19:03 >> 19:22

PALA I MEGA

Budućnost sama na vrhu tabele

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su večeras u Podgorici ekipu Mega Bemaksa 84:64 (20:19, 22:14, 19:17 i 23:14), u utakmici petog kola ABA lige.

Još jedna pobjeda, još jedan dokaz da je Budućnost Voli uhvatila pravi ritam i sada se šepure na vrhu tabele regionalnog takmičenja sa učinkom od četiri trijumfa i jednim porazom.

U meču koji je imao humanitarni karakter (sva sredstava od prodaje karata namijenjena su nekadašnjem košarkašu Budućnosti - Draganu Tomoviću koji boluje od Multipla skleroze) naš tim je nakon izjednačene prve dionice, ubacio u brzinu više i nezgodni gosti to nijesu uspjeli da isprate. Serijom 12:0 plavi su se odlijepili na startu druge četvrtine i do kraja meča bez problema održavali sigurnu prednost.

Najefikasniji u našem timu bio je Nemanja Gordić sa 17 poena, Nikola Ivanović je ubacio 16, dok se kod gostiju koje sa klupe predvodi nekadašnji as Budućnosti Dejan Milojević, koji je aplauzima dočekan u Morači, istakao Dilan Enis sa 23.

Kompletnu statistiku meča možete pogledati OVDJE.

Izabranici Aleksandra Džikića u narednom koolu (nedjelja, 19h) igraju u Ljubljani protiv Olimpije, a za srijedu je zakazan spektakl u Morači - u okviru 3. kola Eurokupa plavi će dočekati Galatasaraj.

Prodajom ulaznica i donacijama firmi za pomoć u liječenju Dragana Tomovića prikupljeno je 6.100 eura - klub se zahvaljuje na pruženoj pomoći i želi oporavak Draganu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније