Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: B.V.

22. 10. 2017. 09:00 >> 08:29

ODLIČNA PARTIJA

Vučević bolji od Lebrona!

Crnogorski centar Nikola Vučević ponovo je bio najbolji u timu Orlando Medžika koji je slavio rezultatom 114:93 u gostima protiv vicešampiona Klivlend Kavalirsa.

 

Crnogorski reprezentativac je i prošle noći blistao protiv Netsa, kada je postigao rekord u dosadašnjoj karijeri ubacivši za 41 poena i zabilježivši 12 skokova i tri asistencije.

Sinoć je  postigao 23 poena a imao je sedam skokova i pet asistencija. Nikolu je sledio saigrač Džonaton Simons sa 19 poena, četiri skoka i jednom asistencijom.

LeBron Džejms je sa 22 poena, četiri skoka i dvije asistencije bio najbolji u poraženom timu, a iza sebe je ostavio Imana Šamperta sa 21 bodom, sedam skokova i dvije asistencije.

Džejms Harden je sa 29 poena, tri skoka i sedam asistencija bio najbolji u pobjedi Hjustona od 107:91 nad Dalas Maveriksima. U poraženoj ekipi su se istakli Jogi Ferel (19 poena-tri skoka-šest asistencija) i Hose Huan Barea (19 poena-pet skokova -tri asistencije).

Memfis Grizlisi su slavili protiv Golden Stejta sa 111:101. Mark Gasol je sa 34 poena, 14 skokova i dvije asistencije bio najbolji u pobjedničkom timu, dok su se kod Voriorsa istakli Stef Kari sa 37 poena, šest skokova i tri asistencije, kao i Kevin Durant sa 29 poena, 13 skokova i tri asistencije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније