Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio P.R. [ Beta ]

22. 10. 2017. 19:37   >>  19:11

ABA LIGA

Zvezde izgubila od Cedevite u završnici

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras od Cedevite u Zagrebu sa 74:79 (18:19, 21:20, 22:24, 13:16), u utakmici petog kola ABA lige.

Najefikasniji u beogradskom timu bio je Tejlor Ročesti sa 18 poena, uz četiri asistencije, a Milko Bjelica postigao je 12 poena. Pero Antić postigao je 11 poena i imao je šest skokova, a 11 poena i šest asistencija dodao je Džejms Feldin.

Cedevitu je predvodio Džanan Musa sa 17 poena, Kevin Marfi postigao je 14 poena, a dobru partiju prikazao je i Kris Džonson sa 13 poena i devet skokova. Andrija Stipanović u pobjedi je učestvovao sa 10 poena i šest skokova.

Zvezda je pala sa prvog na drugo mjesto na tabeli i ima tri pobjede i dva poraza, koliko imaju Partizan i Cedevita. Prva je Budućnost skorom od četiri pobjede i jednim porazom.

U narednom, šestom kolu, Zvezda će u ponedjeljak 30. oktobra u Beogradu igrati protiv ekipe MZT Skoplje, a Cedevita će dva dana ranije u Sremskoj Mitrovici igrati protiv Mega Bemaksa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније