Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

06. 11. 2017. 18:28   >>  18:26

"CRVENE" ŽELE NA EP

Injiges: Mlade igračice da pokažu koliko mogu

Crnogorske košarkašice počele su pripreme za kvalifikacione mečeve za plasman na Evropsko prvenstvo. “Crvene” kvalifikacije otvaraju 11. noivembra protiv Islanda u gostima, a četiri dana kasnije dočekaće Bosnu i Hercegovinu.

U grupi je još i Slovačka, a plasman na Evropsko prvenstvo izboriće pobjednici svih osam grupa, te šest najboljih drugoplasiranih selekcija. Selektor Roberto Injiges je istakao da u novom procesu mlade igračice moraju da pokažu koliko mogu i da je to najvažniji dio posla.

“Počinjemo novi proces, krećemo sa novim timom. Mnogo je mladih igračica, koje moraju da pokažu koliko mogu. To je najvažniji dio posla u ovoj fazi. Očekujem da sve djevojke ispune ono što se traži od njih. Želim da pomognem da napravimo bazu koja će biti tu i poslije mene”, kazao je Injiges.

Jelena Škerović i Iva Perovanović su se oprostile od nacionalnog tima, a umjesto Anđelike Robinson će nastupiti druga Amerikanka Glori Džonson.

Jelena Dubljević je preuzela kapitensku traku. Poručila je da je odgovornost svih ista...

“Sve ono što smo radili, pripada prošlosti - kakva god da je. Ja sam tu od prvog dana. To što sam kapiten ne znači apsolutno ništa. Kao kapiten, osjećam se odgovornom za određene stvari - da neke igračice guram naprijed, da ih više "malteretiram", da ih ubijedim da mogu. Nema više čekanja. Nema više: ja sam mlada, nijesam mlada...niko nije mlad. Granice se pomjeraju – samo je bitno koliko možeš i želiš. Odgovornost svih je ista”, rekla je Dubljević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније